Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ocenicie moją umiejętność gry?

ziom0002

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na ten lvl to juz dawno powinienieś przestać grać z botami i zacząć grać z normalnymi graczami, jeżeli ma być mowa o jakimkolwiek poziomie gry. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma co oceniać na botach. Tam staty 40/0/0 nie są niczym niezwykłym. Dodatkowo 19 killi jako alistar? Jeśli chcesz tak grać na normalach, to lepiej zostań przy tych botach, bo każdą grę przegracie...

7m9a.png

Opublikowano

1. Nie grałem od około 3 miesięcy.

2. Celowo grałem z botami dla porównania.

3. Alistar to postać typu tank ( małe obrażenia, dużo hp, zazwyczaj dużo asyst, mało zabójstw, brak śmierci).

Co?

Opublikowano

Ocenianie kogoś na podstawie statystyk nie ma żadnego sensu ponieważ dobremu może się trafić zła passa a gorszemu może się poszczęścić.

Opublikowano

Jeżeli Supportami masz zamiar zabijać, zamiast asystować to nie bierz się za Lola. Musisz umieć supportować, ale z graczami only.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Co to jest ? Ja mam teemo x2 pente na 11 lvl na zywklej rozgrywce a ty na botach 19 killi ?! ja masterem mialem 50

A ciebie oceniam na 3/10 pisz do Sakines w lolu zobaczymy jak sobie z graczami poradzisz ;* Nagrać na yt jak mniejszy lvl go ciśnie ??

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

1. Nie grałem od około 3 miesięcy.

2. Celowo grałem z botami dla porównania.

3. Alistar to postać typu tank ( małe obrażenia, dużo hp, zazwyczaj dużo asyst, mało zabójstw, brak śmierci).

Alistar to tank jeśli złożysz na niego itemy pod tanka, np. jeśli złożysz itemy pod tanka do katariny to też bedzie mało dmg i tank -Logika. Poza tym jak mamy ocenić jak grasz nie oglądając meczu? Statystyki końcowe nie mają żadnego znaczenia , liczy się teamplay i farma -,-

Opublikowano

Mógłbyś mieć staty 100:0 i myśleć że jesteś zajebisty a w rzeczywistości tylko ksułeś. To oczywiście właściwie niemożliwy przykład ale ocenianie umiejętności na podstawie statystyk nie ma sensu.

Opublikowano

Po 1. Nie ocenimy podsumowując 1 gre!

Po 2. Nie boty ;)

Po 3. Przedstaw swoje "doświadczenie", nie wiem jak, nagrywaj i pokazuj.

Po 4. Graj z kimś, dużo się uczysz grając z kolegą, nawzajem sobie mówicie własne doświadczenia z gry, tricki, drogi ucieczki, gdzie najlepiej stawiać wardy itp.

Po 5. Powodzenia!

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Juz od nawet 1lvl powinienes grac z graczami by zapoznac sie ze srodowiskiem gry, zobaczyc jak reaguja ludzie a nie bezmysle boty sterowane przez system. Alistar to support albo jungler a na pewno juz nie dps :P

Skladasz na nim itemy ktore pomoga twojej druzynie, np. Omen, Shuirelia.

Jak masz jakies pytania odnosnie gry czy tam alistara czy czego kolwiek to z checia wytlumacze ci to na pw ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Mógłbyś mieć staty 100:0 i myśleć że jesteś zajebisty a w rzeczywistości tylko ksułeś. To oczywiście właściwie niemożliwy przykład ale ocenianie umiejętności na podstawie statystyk nie ma sensu.

Skąd wiesz, że ksułem? Właściwie najpierw byłem na bocie, ale "wrył" mi się master to poszedłem na mida bo był pusty. Tak wiem, że Alistar to nie postać na mida.

Kondjo dzięki.

Co?

Opublikowano

Skąd wiesz, że ksułem? Właściwie najpierw byłem na bocie, ale "wrył" mi się master to poszedłem na mida bo był pusty. Tak wiem, że Alistar to nie postać na mida.

Kondjo dzięki.

Zrób jakieś nagranie daj staty z PVP bo co ci mogą ludzie powiedzieć jeśi na boty grasz...

Opublikowano

@isarow

Nawet mi się nie chce włączać frapsa, ale skoro tak bardzo chcecie to może jutro. Zapewne ponownie trafię na drużynę AFK albo wychodzącą po 3 dedach.

Co?

Opublikowano

Co sądzicie o mnie?

eq82s7.jpg

żeby nie ksuli to bym mial wiecej killi. To ten teemo.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Co to jest ? Ja mam teemo x2 pente na 11 lvl na zywklej rozgrywce a ty na botach 19 killi ?! ja masterem mialem 50

A ciebie oceniam na 3/10 pisz do Sakines w lolu zobaczymy jak sobie z graczami poradzisz ;* Nagrać na yt jak mniejszy lvl go ciśnie ??

Gówno prawda , robiłeś temat , że niby miałeś pente Teemo x2 , i pokazałeś tylko staty , a tak na prawde :

i61o2l.jpg

GG,WP piczko. :)

@Topic ,

Na botach latwo mieć takie staty , jeżeli grasz pierwszy raz w lola to od tego czasu graj tylko z graczami.

P.S : Alistar pod AP jest nawet dobry :D

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Jak możemy ocenić twoją grę jeśli nie widzieliśmy jak grasz?

Czy tylko mi się wydaje, że ludzie z dnia na dzień głupieją?

Proszę o ocenienie mnie. Gram Alistar'em.

http://imageshack.us...9/alistar2.jpg/

Ocenić Cię po statystykach? Czy po twoim superaśnym buildzie? Coś jeszcze?

Moją umiejętność gry na podstawie statystyk, a nie co mam poprawić w swoim stylu gry, jaki build itp.. Jeśli będę czegoś takiego potrzebował to nagram filmik, a zajmę się nagrywaniem po powrocie ze szkoły na prośby (i inne żebym wrzucił filmik) Sakines, Kondjo, Isarow i Cyps

Grasz chujowo. Może być?

Opublikowano

Jak możemy ocenić twoją grę jeśli nie widzieliśmy jak grasz?

Czy tylko mi się wydaje, że ludzie z dnia na dzień głupieją?

Kto pisał o ocenianiu gry? Bo nie wiem. Ja napisałem tylko co ludzie myślą ogólnie o takich statystykach na postaci Alistar na podstawie iż to support...

"Czy tylko mi się wydaje, że ludzie z dnia na dzień głupieją?"

Co?

Opublikowano
Kto pisał o ocenianiu gry? Bo nie wiem. Ja napisałem tylko co ludzie myślą ogólnie o takich statystykach na postaci Alistar na podstawie iż to support...

"Czy tylko mi się wydaje, że ludzie z dnia na dzień głupieją?"

o.O

Proszę o ocenienie mnie. Gram Alistar'em.

http://imageshack.us...9/alistar2.jpg/

[Pytanie] Ocenicie moją umiejętność gry?

Racja nikt nie pisał o ocenianiu : .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...